Rodney Verhaegh

Created with Sketch.

[vc_row][vc_column width=”2/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”4/6″][vc_column_text]

Rodney Verhaegh

 

Geboortedatum: 26 september 1960

Woonplaats:  Katwijk

Telefoon: 06-38917420

E-mailr.verhaegh@hartvoorkatwijk.nl

Plaats op lijst: 5

WerkMarente ICT, DGA RFprojects bv

Burgelijke staat: Gehuwd, 2 (volwassen) zoons

Opleidingen: MTS vliegtuig-elektronica, HTS Informatica, HTS Technische Bedrijfskunde, Post HBO Datacommunicatie en Telematica, Projectmanagement (Prince2, PMI PMBOK)

Werkgever verleden: KLM Technische Dienst, via CSC Computer Sciences bij Ministerie van Binnenlandse zaken, BHP Billiton, Kluwer, Korps Landelijke Politie Diensten, Als ZZP-er o.a. bij Immigratie en Naturalisatie Dienst, A&O Pensioen Services, Alliander, Robeco, zorgverzekeraar VGZ, zorgverzekeraar ONVZ

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Verander de toekomst, begin bij jezelf!

Als zoon van een Marine-onderofficier, ben ik groot geworden in het Molenblok zoals vele andere kinderen van marinemensen die werkzaam waren op het toenmalige vliegveld Valkenburg. Momenteel ben ik woonachtig in de Hoornes.

Vier jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met Hart voor Katwijk. Het verkiezingsprogramma sprak mij erg aan en was ik eigenlijk direct verkocht.

Katwijk wordt al te lang geregeerd door partijen die hun eigen (partij)belang voorop stellen en vergeten zich af te vragen of dit wel in het algemeen belang voor de inwoners van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg is.  Zij leggen graag hun wil op aan anderen. Kijk naar de nieuwe Bibliotheek van 11 miljoen die er doorheen gedrukt moet worden terwijl er nauwelijks draagvlak onder de inwoners voor is. Gokken met het geld van een ander noem ik dat. Ondernemers die beperkt worden in het uitvoeren van hun ondernemerschap omdat ze niet de vrijheid hebben om 7 dagen in de week te ondernemen.  In Katwijk heb je blijkbaar de vrijheid om iedere kleur te kiezen die je maar wilt, als het maar Zwart is. Daar kan ik mij over opwinden. Maar als je iets wil veranderen zal je toch zelf die eerste stap moeten zetten.

Ik hoop dat ik samen met het zeer betrokken team Hart voor Katwijk een  steentje bij kan dragen met het in de goede richting sturen van deze Gemeente door te luisteren naar de inwoners, door te doen wat je beloofd, door op te komen voor je mening maar ook door goed op de centjes te letten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]