Robert-Jan Minnee

Created with Sketch.

[vc_row][vc_column width=”2/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”4/6″][vc_column_text]

Robert-Jan Minnee

Geboortedatum: 14 oktober 1969

Woonplaats:  Katwijk

Telefoon: 06-51463802

E-mail: rj.minnee@ziggo.nl

Plaats op lijst: 6

WerkConsultant Management for Hospitality.

Burgelijke staat: Ongehuwd

Opleidingen: Pieter Groen College Katwijk,Goethe Institut Düsseldorf Duitsland,Hotelschool Den Haag, Bartending Cocktail Academy Düsseldorf Duitsland, SVH leermeesterHorecaondernemer Cafe/Bar en Fastfood.

Werkgever verleden:  Restaurant/Banqueting/F&B manager Novotel Bochum Duitsland,Restaurant manager/directie assistent Vis-en vleesspecialiteitenrestaurant “De Zwaan” Katwijk, Duty Catering Manager KLM Catering Services Schiphol.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Vier jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met “Hart Voor Katwijk”. Het verkiezingsprogramma sprak mij erg aan en ik was eigenlijk direct verkocht. Wat voor mij het aller belangrijkste is om lid & kandidaat te zijn is de eerlijke boodschap die zij uitdragen. HVK laat de gevestigde orde zien dat wij als “Katwijkers”niet zitten te wachten op belastinggeld verslindende prestige projecten zoals het nieuwe zwembad. De toekomstige bibliotheek in de Noordzee passage van 11 miljoen worden door de coalitiepartijen doorgezet terwijl er eigenlijk geen enkel draagvlak bestaat onder onze Katwijkse bevolking. Ik ben blij de HVK hier vanaf dag 1 al verzet heeft getoond en niet afwijkt van standpunten.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]