Leon Krijgsman

Created with Sketch.

[vc_row][vc_column width=”2/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”4/6″][vc_column_text]

Leon Krijgsman

 

Geboortedatum: 17-06-1973

Woonplaats:  Katwijk aan Zee

Telefoon: 06-10101984

E-mail: l.krijgsman@hartvoorkatwijk.nl

Plaats op lijst: 3

Werk: Eigenaar Pandora Entertainment / Pandora Feest en Funshop, Mede-eigenaar I Love Katwijk

Burgelijke staat: Gehuwd

Opleidingen: MAVO, Opleiding Z-verpleegkundige

Werkgever verleden: s Heerenloo Willem van den Bergh, FoXKids/Jetix

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kijken en luisteren!

Wat vinden de inwoners van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg nu eigenlijk? Wat leeft er in de maatschappij?

Dat zijn vragen waar de Katwijkse politiek de afgelopen jaren teveel aan voorbij is gegaan.En dat stoort mij steeds meer. Wie ik ben? Leon Krijgsman, aangenaam. Een inwoner van Katwijk, ondernemer, theatermaker en druk met veel leuke dingen.

Een politicus? Nee. Dat zal ik ook nooit worden. Maar om de belangen van de burgers op een goede,eerlijke manier te vertegenwoordigen hoeft dat ook niet. Kijken en luisteren is het uitgangspunt.

Hart Voor Katwijk vindt dat er niet zomaar allerlei zogenaamde populaire projecten, afspraken en wetgeving gemaakt moet worden zonder dat er eerst echt goed gekeken wordt naar draagvlak, noodzaak, haalbaarheid en kosten.

Er mag niet zomaar met miljoenen aan belastinggeld gestrooid worden. Grote projecten hebben zoveel geld opgeslurpt dat het onderhoud aan de wijken onder druk komt te staan. Evenementen zijn meer tijd kwijt aan het aanvragen van vergunningen dan aan het organiseren. Katwijk aan Zee heeft nog steeds volle aandacht ten koste van Rijnsburg, Valkenburg en Katwijk aan den Rijn. Dat klopt toch niet?

Daarom heb ik besloten om niet aan de kant te staan kijken en me te blijven verbazen maar om me in te zetten daar waar het er iets toe doet.

Vind je ook dat er nu eindelijk eens naar de inwoners van Katwijk geluisterd moet worden. En dat er gelijke aandacht is voor alle dorpskernen? Dan vinden wij hetzelfde. Niet stemmen is achteruitgang. Wel stemmen zorgt voor verandering!

Stem daarom Lijst 5, Hart Voor Katwijk. Dat klopt wel. Alvast bedankt voor je steun.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]