Anita van Ginkel-Lanting

Created with Sketch.

[vc_row][vc_column width=”2/6″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”4/6″][vc_column_text]

Anita van Ginkel-Lanting

 

Geboortedatum: 22-05-1965

Woonplaats:  Katwijk

Telefoon: 06-40259657

E-mail: a.vanginkel@hartvoorkatwijk.nl

Plaats op lijst: 1 (fractievoorzitter)

WerkEigenaar Bed & Breakfast Panbos, mei 2016 – Directeur-eigenaar Lobbyisten.NL –

Burgelijke staat: Gehuwd

OpleidingenHBO opleiding Frederik Müller, Amsterdam

Werkgever verledenDocumentalist bij Financieringsmaatschappij Ontwikkelingslanden (FMO) Den Haag –Intercedent bij Vanderlanden Merchandising, Haarlem

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Mijn naam is Anita van Ginkel-Lanting (52) en ik ben sinds 2013 fractievoorzitter van Hart Voor Katwijk. Voor de verkiezingen van 21 maart 2018 hebben de leden van de partij mij tot lijsttrekker gekozen.
De afgelopen 11 jaar heb ik in de gemeenteraad van Katwijk gezeten. Tijdens mijn raadswerk heb ik veel voorbij zien komen in de besluitvorming waar ik soms van dacht: “Hoe is het mogelijk!”.

Wat ik ontdekte was dat veel van politiek en bestuurlijk falen wordt veroorzaakt door het christelijke partijkartel wat sinds jaar en dag in Katwijk de dienst uit maakt. Niet het algemeen belang maar de eigen achterban bedienen staat voorop. En wie hieraan niet meedoet ligt eruit of wordt genegeerd. Alternatieve oplossingen worden zodoende vaak buiten beschouwing gelaten.

Nieuwe wegen voor Katwijks toekomst worden niet onderzocht.

Waar ik mijn kiezers een zuinige overheid beloofde vloog en vliegt het geld er met bakken uit: Aankoop van hotel Riche op de boulevard voor 4 miljoen euro; gemeentelijke Startersleningen; het afschrijven van miljoenen op grondexploitaties; meerdere malen opknappen van het Andreasplein voor veel geld; een nieuw zwembad voor 17 miljoen; 11 miljoen euro voor een nieuwe bibliotheek; gemeente draaide op voor fouten bij bouwprojecten.

Andere zaken blijven liggen of worden tegengehouden: er is nog geen Westerbaan doorgetrokken naar Nieuw Zuid; er is nog steeds geen ondertunneling bij de Duinvallei van de N206; men wil nog steeds te veel bouwen op het voormalig vliegkamp om zo ‘Leiden aan Zee’ te realiseren terwijl Katwijk al teveel steen heeft; winkels hebben nog steeds geen keuzevrijheid open te zijn op alle dagen van de week.

De afgelopen vier jaar in de fractie met Aad Oosterlee en Gijsbert Schrijvers zijn omgevlogen. We deden veel voor menig inwoner van Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg en waren niet alleen in verkiezingstijd zichtbaar of aanwezig.

Ik wil graag nog een periode uw vertegenwoordiging in de gemeenteraad van Katwijk zijn en door het overwegende christelijke partijkartel heen breken.
Stem 21 maart 2018 op Hart Voor Katwijk, LIJST 5.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]