Aad Oosterlee

Created with Sketch.

 

Raadslid en vice-fractievoorzitter.
61 jaar, vader van 5 kinderen, gescheiden. 25 jaar politieke ervaring waarvan 16 jaar als raadslid/fractievoorzitter in Valkenburg en een aantal malen waarnemend voorzitter van de raad.
Universitaire opleiding, zelfstandig ondernemer. Oprichter van diverse verenigingen en een politieke partij. 28 jaar maker en uitgever van het huis aan huis maandblad Zicht op Valkenburg. Bestuurslid geweest van een aantal verenigingen. Koninklijk onderscheiden in de orde van Oranje Nassau en in het bezit van de Erespeld van Valkenburg.
Ik heb me sterk ingezet voor de afschaffing van de hondenbelasting en die was in Valkenburg ook afgeschaft tot aan de fusie met Rijnsburg en Katwijk. Ook heb ik me tot het laatst verzet tegen sluiting van het Marinevliegkamp Valkenburg en toen dat uiteindelijk toch werd gesloten heb ik me verzet tegen bebouwing en dat wil ik nu graag weer doen. Ook het ambstgebed werd mede door mijn toedoen in Valkenburg afgeschaft. Alle respect voor iedereen, maar kerk en staat zijn voor mij 2 verschillende zaken en we moeten niet op elkaars stoel willen gaan zitten.
Ik wil graag luisteren naar wat er leeft onder de bevolking en me daar dan ook (indien mogelijk) voor inzetten.
Met vriendelijke groet,
Aad Oosterlee.