Hart voor Katwijk in een nieuw jasje!

Created with Sketch.

Hart voor Katwijk in een nieuw jasje!

Hart Voor Katwijk is sinds afgelopen vrijdag in een nieuw jasje te vinden. Er is gewerkt aan een nieuwe huisstijl waaronder het logo. Het Hart is nog steeds in het logo aanwezig, maar met nieuwe kleuren en een golf als extra kenmerk van de gemeente katwijk, het strand en de Noordzee. Ook is onze slogan voor de aankomende verkiezingen veranderd.

De nieuwe Slogan: “Weet wat er speelt!”

De nieuwe slogan past bij de lokale uitstraling van de partij. Hart Voor Katwijk wil vooral naar voren brengen dat we een lokale partij zijn zonder banden met de landelijke politiek en dus dichter bij de inwoners.

Primaire logo

De aankomende tijd is de partij weer verzekerd van een goede huisstijl. Waar het voorheen erg ontbrak aan 1 stijl in communicatie, is er nu een eenheid in brieven, e-mails naar leden en pers. Met de nieuwe templates hebben we 1 vormgeving in de moties en amendementen.

Nieuwe stijl Website