Motie Hart Voor Katwijk uitgevoerd: Milieustraat langer open

Created with Sketch.

Motie Hart Voor Katwijk uitgevoerd: Milieustraat langer open

De motie die Hart Voor Katwijk in november 2019 indiende om de openingstijden van de milieustraat te verruimen – en door de gehele gemeenteraad werd gesteund – is onlangs door het college uitgevoerd. Inwoners kunnen nu ook op donderdagavond van 18:30 – 20:30 uur terecht.
Met name mensen die alleen op zaterdag naar de milieustraat kunnen gaan staan vaak lang te wachten. Door deze verruiming worden zij in staat gesteld om ook een ander moment te kiezen hun afval weg te brengen. In eerste instantie betreft het een proef. Wanneer blijkt dat de verruiming aanslaat zal deze definitief worden.

Wat Hart Voor Katwijk betreft mag de verruiming nog wel wat worden opgerekt. Vroeger open en later sluiten zou ook een mooie manier zijn om de drukte te spreiden.