Schelpendam is prima!

Created with Sketch.

Schelpendam is prima!

Nu voor een nieuwe bibliotheek (of Kennis en cultuurcentrum) de locatie Noordzeepassage van de baan is gaat de zoektocht voor een juiste plek weer opnieuw beginnen. Tenminste, als het aan Hart Voor Katwijk ligt niet.

Wij zeggen al vanaf het begin dat de huidige locatie aan de Schelpendam een prima plek is! Voor een schijntje van 11 miljoen is het van buiten en binnen aan te passen aan de eisen van de tijd en het biedt het genoeg mogelijkheden.

Wat Katwijk nu precies wil en vindt van een Kennis en Cultuur Centrum moet eerst worden bekeken en besproken wat ons betreft. Deze – door de coalitie – argeloos er in geworpen term is inhoudsloos aangezien hier door de raad nooit over gesproken is. Eerst duidelijk hebben wat de wens is. En of dat nu met of zonder bibliotheek of de huidige participanten is, dat ligt helemaal open.