Hart Voor Katwijk doet oproep aan alle burgers!

Created with Sketch.

Hart Voor Katwijk doet oproep aan alle burgers!

Donderdag 20 september zal de politiek een informatieve sessie houden over de plannen om een nieuwe bibliotheek in de Noordzeepassage te vestigen. Dit is de laatste kans voor burgers om hun mening over dit project te laten horen voordat de gemeenteraad een besluit neemt over deze investering.

Hart Voor Katwijk is vanaf dag 1 al tegen een bibliotheek van 11,6 miljoen euro. Wij hopen dat de coalitie tot inkeer komt en stopt met dit project. Dit kan alleen met de hulp van u als burger. Samen met de jongeren partij DURF roepen wij dan ook iedere burger in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg op om donderdag zijn of haar stem tegen dit miljoenen verslindende project te laten horen.

Kom dus aankomende donderdag 20 september om 19:45 uur allemaal massaal naar het gemeentehuis en laat uw stem tegen een bibliotheek horen. Met een grote opkomst hopen we dat de coalitie tot inkeer komt en stopt met dit project!

Wij hopen allemaal op uw steun!