Rodney Verhaegh volgt Björn Moonen op als burgerraadslid

Created with Sketch.

Rodney Verhaegh volgt Björn Moonen op als burgerraadslid

Björn Moonen kan door contractuele afspraken met zijn nieuwe werkgever geen publieke politieke ambities meer uitdragen en moet helaas afscheid nemen van zijn functie als burgerraadslid voor Hart Voor Katwijk. De fractie van Hart Voor Katwijk omschrijft zijn inbreng van de afgelopen maanden als enorm waardevol en vindt het dan ook jammer dat ze afscheid moeten nemen van elkaar.

Hart Voor Katwijk heeft besloten om Rodney Verhaegh voor te stellen als burgerraadslid voor Hart Voor Katwijk. Rodney is vanaf het eerste uur al actief voor de partij. Hij bezoekt met enige regelmaat de fractievergaderingen en is zodoende volledig op de hoogte van de oude maar ook lopende dossiers bij de gemeente. Met deze kennis op zak kan hij direct instromen in de huidige vergaderingen.

Rodney Verhaegh studeerde Technische bedrijfskunde aan de Haagse Hogeschool en heeft in het bedrijfsleven veel kennis opgedaan als o.a. teamleider bij VGZ en ONVZ.  Met zijn bedrijfskundige bestuurlijke ervaring is hij de kundig om de taak van Bjorn over te nemen.

De fractie van Hart Voor Katwijk zal Björn in zijn laatste commissievergadering bedanken voor zijn inbreng de afgelopen jaren als steunfractie en burgerraadslid.