Hart Voor Katwijk blij met aanpassingen voorzieningen Strandplein

Created with Sketch.

Hart Voor Katwijk blij met aanpassingen voorzieningen Strandplein

De voorzieningen op het Strandplein aan de Boulevard worden eindelijk uitgebreid.
Zaken als stroom, watervoorziening en rioolafvoer waren voor de evenementen die er plaatsvinden niet toereikend genoeg. Reden voor Hart Voor Katwijk vorig jaar ook voor de motie te stemmen die de uitbreiding hiervan mogelijk moest maken.

Naast deze uitbreiding pleit Hart Voor Katwijk ook voor een ruimere periode voor het organiseren van evenementen. “Er worden nu een heleboel prachtige activiteiten georganiseerd in een paar zomerweken. De organisatoren staan allemaal te vissen naar publiek in dezelfde periode. Het zou mooi zijn wanneer evenementen het jaar rond plaats kunnen vinden. Dat lijkt mij aantrekkelijk voor de inwoners maar ook voor toeristen en bezoekers van Katwijk. Want ook buiten de zomer hebben wij de functie van badplaats. Hoe leuk zou het dan zijn dat er dan ook in elk seizoen allerlei activiteiten te bezoeken zijn?” aldus Hart Voor Katwijk raadslid Leon Krijgsman.