Hart Voor Katwijk blijft bij haar standpunten

Created with Sketch.

Hart Voor Katwijk blijft bij haar standpunten

Nu de verkiezingen zijn geweest en de raadszetels weer verdeeld zijn gaat Hart Voor Katwijk vol goede moed beginnen aan haar tweede raadsperiode. Er zijn een aantal flinke verschuivingen geweest maar onze kiezers zijn ons trouw gebleven. Er hebben zelfs 23% meer mensen dan 4 jaar geleden op ons gestemd.

Tijdens de eerste raadsvergadering werd er al meteen met ‘scherp’ geschoten door een ingediende motie om de stekker uit het bibliotheekproject te trekken. Een pure publiciteitsstunt van de indieners Durf en VVD. Er wordt immers nog onderhandeld over een nieuw te vormen college. Voor Hart Voor Katwijk reden om, net als alle andere partijen, deze motie niet serieus te nemen en dus tegen te stemmen.

Wij blijven absoluut tegen de plannen voor een nieuwe bibliotheek.

De huidige locatie is prima wat ons betreft! Iets dat we uit zullen blijven dragen, want we weten dan onze kiezers dat heel belangrijk vinden. Wij dus ook!