Hart Voor Katwijk heeft een nieuwe website

Created with Sketch.

Hart Voor Katwijk heeft een nieuwe website

Hart voor Katwijk heeft woensdag avond 24 januari de nieuwe website gelanceerd. Daarmee wil de partij een beter inzicht geven in de politieke standpunten, kandidaten en speerpunten voor de verkiezingen. 

Beter navigeren

De nieuwe site is makkelijker te bedienen en geeft gebruikers een beter overzicht van alle pagina’s die de Partij heeft. Zo is de homepage voorzien van alle actuele informatie over de verkiezingen.

Bekijk nu al onze kandidaten

In aanloop naar de verkiezingen heeft Hart Voor Katwijk alle kandidaten op de website zichtbaar gemaakt met naam en nummer op de lijst. Daarnaast hebben de top 7 kandidaten een persoonlijke pagina met daarop de motivatie waarom ze graag bij Hart Voor Katwijk op de lijst willen staan. De kiezer heeft zo een beter beeld de kandidaten en motivatie.

Publicatie verkiezingsprogramma

Naast de lancering van de nieuwe website, heeft de partij direct het verkiezingsprogramma gepubliceerd. Het verkiezingsprogramma is vanaf de homepage te vinden en is tevens voor iedereen te downloaden. Hart Voor Katwijk is trots dit programma voor u te mogen maken en hebben dit zorgvuldig met onze leden besproken. Er is een unanieme overeenstemming over het programma en dat geeft de commissie een goed gevoel.

Standpunten

Om het voor de kiezer makkelijker te maken heeft de partij een overzicht gemaakt van al onze standpunten per categorie. Kiezers kunnen zo makkelijker zoeken in het verkiezingsprogramma. Per onderwerp komen de verschillende standpunten aan de orde.

Aanvullingen

Om alle politiek inbreng van Hart Voor Katwijk nog beter in zicht te brengen zal op korte termijn de website worden aangevuld met alle moties, amendementen en schriftelijke vragen. Dit geeft onze leden maar ook de kiezer een inzicht in de afgelopen 4 jaar politiek. Al onze Algemene beschouwingen zijn reeds online te vinden bij de verkiezingsprogramma’s.