Prettige feestdagen en op naar een mooi 2018!

Created with Sketch.

Prettige feestdagen en op naar een mooi 2018!

De fractie van Hart Voor Katwijk kijkt terug op een omgevlogen jaar maar ook op een raadsperiode van vier jaar.
Er zijn diverse zaken de politieke agenda gepasseerd waar we tevreden over zijn geweest. Natuurlijk zijn er ook besluiten genomen waar wij het niet mee eens zijn geweest. 2018 wordt een jaar waarin de burgers weer mogen kiezen wie hun vertegenwoordigers in de gemeenteraad gaan worden. Wie luistert, kijkt en spreekt namens u?

De maatschappij is in ontwikkeling. Ook Katwijk. Stem daarom met uw hart. U heeft nog even om uw keuze te maken. Ook het komende jaar, in een nieuwe gemeenteraad, zullen we namens u onze stem laten horen.

Voor nu wensen wij u in ieder geval allereerst hele fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar toe.

Anita van Ginkel, Aad Oosterlee, Gijsbert Schrijvers.