Hart Voor Katwijk blij met overleg Katwijk en Wassenaar over Valkenburg

Created with Sketch.

Hart Voor Katwijk blij met overleg Katwijk en Wassenaar over Valkenburg

Vanavond, 22 november, gaan de gemeenteraden van Katwijk en Wassenaar om de tafel om serieus en officieel te praten over de invulling van het voormalig vliegkamp Valkenburg. Naast het Masterplan (vastgesteld door een meerderheid van de raad van Katwijk) zijn er gewoon nieuwe ontwikkelingen die meegewogen moeten worden.

Hart Voor Katwijk heeft altijd gepleit en opgeroepen tot dit overleg want we willen juist bij deze plannen samenwerken met buurgemeente Wassenaar. Er is een gezamenlijk belang in een groen Valkenburg met ruimte voor unmanned valley (drones).

Als we gaan afwachten wat bestuurders (college, provincie, rijk en regio) ‘bekokstoven’ kunnen we als raadsleden alleen een kruisje zetten bij de eindafrekening.
Hart Voor Katwijk is de enige partij die nog steeds tegen de massale woningbouw is op het voormalig vliegkamp.