We balen ook van de fout in de vergunning voor De Schuit

Created with Sketch.

We balen ook van de fout in de vergunning voor De Schuit

Hart Voor Katwijk is niet blij met de ontstane situatie rondom het intrekken van de vergunning voor de Kattukse Nach, bij de Schuit. Vooral de korte termijn waarop het besluit is genomen is erg onhandig, vooral voor de organisatie. Dit is de zoveelste keer dat er bij de gemeente rondom evenementen gedoe is. Hart Voor Katwijk begrijpt dat omwonenden zich uitspreken over eventuele geluidshinder maar er zijn ook momenten waarbij iedereen zich wat toleranter op zou moeten stellen bij feestelijkheden zoals de activiteiten rondom Koningsdag.

Het siert de Oranjevereniging, ook gezien de ontwikkelingen rondom de kermis, en de organisatie van de Schuit dat zij op zo’n korte termijn het hele evenement naar binnen kunnen en willen verhuizen.