Dit college schiet volledig door!

Created with Sketch.

Dit college schiet volledig door!

Heeft u de laatste plannen van het college gelezen?? Niet alleen de bibliotheek maar zelfs de muziekschool moet met alle geweld naar de Noordzeepassage. Hart Voor Katwijk heeft altijd het standpunt gehad: niet doen! Het past niet en dat laten diverse onderzoeken ook zien. Het college gaat, tegen beter weten in, gewoon door.

Nu blijkt dat o.a. het slagwerk niet mee kan verhuizen. Hier begrijpt niemand iets van. Ook dit nieuwe voorstel heeft onze steun niet. Er wordt van alles bedacht om de nieuwbouw van een hoofdbibliotheek mogelijk te maken, al is het samen met een incomplete muziekschool.

Door al deze plannen vertrekken de ondernemers en staat het grootste deel van het Emmaplein leeg, maar de eigenaar krijgt 6,8 miljoen voor de Passage. Vervolgens krijgen we een nieuwe bibliotheek die niemand wil met een uitgestorven plein ernaast.

Hart Voor Katwijk zal zich blijven verzetten en roept het college op na te denken en deze plannen los te laten nu het nog kan.