Vraag en antwoorden R-net in Katwijk.

Created with Sketch.

Vraag en antwoorden R-net in Katwijk.

Hart Voor Katwijk heeft op 13 oktober schriftelijke vragen gesteld aan het college over het R-Net busvervoer.
Een grote groep Katwijkers maakt zich, net als Hart Voor Katwijk ernstig zorgen over het R-net en de nadelige gevolgen en grote impact op de leefbaarheid van de woonomgevingen in Katwijk. Dinsdag 6 oktober werden de meeste bewoners pas voor het eerst op de hoogte gesteld van de plannen in een door de gemeente georganiseerd extra werkatelier.
De omwonenden hebben zich georganiseerd in Katwijk Smart Village, een burgerinitiatief.

De antwoorden op onze vragen (pdf) zijn deze week binnengekomen. Natuurlijk gaan we hier in de commissie met het college over praten in de gemeenteraad. De resultaten van de nadere onderzoeken zijn naar verwachting in februari/maart 2016 bekend. In de onderzoeken (door Movares) wordt rekening gehouden met de nieuwe tellingen aangereikt door het burgerinitiatief KSV.

UPDATE: persbericht 7 juli 2017 Verbeterde inpassing HOV in Katwijk