Gratis Wifi in centrum Katwijk

Created with Sketch.

Gratis Wifi in centrum Katwijk

“Gratis internetten in het centrum van Katwijk. Dat is nu mogelijk! Met het aanbrengen van een Wifi-punt bij de Vuurbaak is de gemeente gestart met het realiseren van ‘Free Wifi’: gratis internet.
Buiten de Vuurbaak komen er nog Free Wifi-punten bij het Andreasplein en de Princestraat-Voorstraat. Daarmee is een klein gebied binnen de gemeente gedekt. De gemeente bekijkt samen met de ondernemers en Katwijk Marketing hoe het gratis internetten verder is uit te rollen richting boulevard en strand.”

Uiteindelijk wordt het gehele centrum, de boulevard en het strand van Katwijk voorzien van gratis internet.
Wat Hart Voor Katwijk betreft mag dit uitgerold worden op meer plekken in de gemeente. Nederland kent immers het hoogste gebruik van internet ter wereld. Laten we van Katwijk de meest vooruitstrevende digitale gemeente maken en wifi beschikbaar stellen ook in Valkenburg en Rijnsburg.