Vervolg op informatieve raadssessie over inpassing R-net op 25 juni

Created with Sketch.

Vervolg op informatieve raadssessie over inpassing R-net op 25 juni

Donderdag 25 juni behandelt de raadscommissie opnieuw de Lijnvoering en voorkeursmaatregelen R-net buscorridor Leiden-Katwijk-Noordwijk. Op 18 juni heeft de raadscommissie een presentatie van de maatregelen gekregen en geluisterd naar de insprekers. Nu stellen de vertegenwoordigers van de raadsfracties zelf hun vragen.

Belangstellenden zijn harte welkom bij de commissievergadering. De vergadering begint om 21.00 uur op donderdag 25 juni en vindt plaats in de Burgerzaal van het gemeentehuis. Via de website van de gemeente kan iedereen ook live meeluisteren.

Het debat in de gemeenteraad over de inpassing van R-net is gepland op donderdag 2 juli, om 20.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. RTV Katwijk zendt deze vergadering live op TV uit. Belangstellenden zijn ook van harte welkom bij de raadsvergadering. De ruimte op de publieke tribune in de raadzaal is echter beperkt.

Persbericht gemeente Katwijk