Vlaggenactie een groot succes!

Created with Sketch.

Vlaggenactie een groot succes!

Tijdens de raadsvergadering van vorige week donderdag 18 juni heeft Gijsbert Schrijvers aangegeven gratis regenboog vlaggen weg te geven aan mensen die deze graag op 11 oktober willen ophangen. De actie is opgezet samen met het COC Leiden nadat de CDA, SGP en ChristenUnie tegen de motie stemden om tijdens coming-out day de vlag op het gemeentehuis te hangen. De gratis voorraad was echter binnen 3 uur op!

COC Leiden is enorm verrast met de aanvragen. De voorraad bij het COC is echter nu ook op en dient te worden aangevuld. Daarom heeft Hart Voor Katwijk besloten zelf vlaggen bij te bestellen. Deze zijn nu voor een bedrag van 10,00 euro te koop op de website van Hart Voor Katwijk.

De betaalde vlaggen zijn een stuk groter dan de gratis vlag die eerder is weggegeven. Inmiddels staat de teller op 78 vlaggen en vandaag is een nieuwe voorraad binnengekomen.
Hart Voor Katwijk is blij met de grote belangstelling en wil iedereen bedanken1

De vlaggen kunt u blijven bestellen