College bezoekt Rijnsburg op 23 juni

Created with Sketch.

College bezoekt Rijnsburg op 23 juni

 

Op 23 juni brengt het college van burgemeester en wethouders een werkbezoek aan Rijnsburg. ’s Avonds om 19.30 u wordt in De Burgt een inloopavond gehouden. Bewoners kunnen hier met collegeleden in gesprek over de leefbaarheid van Rijnsburg.

’s Middags organiseert de wijkraad een rondrit langs locaties waar de afgelopen jaren werkzaamheden zijn uitgevoerd. Ter plekke wordt besproken in hoeverre de nieuwe situatie bevalt. Behalve het college en de wijkraad zijn bij een wijkbezoek de wijkregisseur, de wijkagent en de wijkbeheerder aanwezig. Dit keer wordt in elk geval stil gestaan bij De Vliet, de Koestraat, bij de Oegstgeesterweg en in Westerhaghe.

Al weer een aantal jaren geleden heeft het college aangegeven, bij een wijkbezoek graag rechtstreeks in gesprek te willen met de bewoners. Daarvoor wordt op de avond van het wijkbezoek een inloopbijeenkomst gehouden. Rijnsburgers die wel eens met collegeleden in gesprek willen over hun leefomgeving  zijn van harte welkom op  dinsdag 23 juni 2015 om 19.30 uur in gemeenschapshuis de Burgt, Burgemeester Koomansplein 1 in Rijnsburg.

Zonder aanmelding kan elke bewoner hier uitleg vragen, problemen of ervaringen kenbaar maken en  ideeën opperen die te maken hebben met de leefbaarheid van de wijk.