Geef uw mening over openbaar vervoer in Katwijk.

Created with Sketch.

Geef uw mening over openbaar vervoer in Katwijk.

Provincie, regio en gemeente werken aan hoogwaardig openbaar vervoer (HOV) tussen Leiden, Katwijk en Noordwijk. Het HOV biedt comfortabele en herkenbare bussen die met een hoge frequentie rijden en qua dienstregeling betrouwbaar zijn. De wachttijd bij de halte wordt daardoor beperkt: reizigers kunnen ‘spoorboekloos’ reizen.

Met de introductie van het HOV zal het huidige (onderliggende) busnet worden aangepast. De vervoerder Arriva wil het aanbod van bussen afstemmen op de vraag. Om goede afwegingen te kunnen maken in de discussies met Arriva en de regio over de samenstelling van het openbaar vervoer in de toekomst, wil de gemeente graag  weten wat er bij bewoners leeft over het openbaar vervoer.

Hiervoor kunt u via www.katwijk.nl/ov online de enquête ‘Openbaar vervoer in Katwijk’ invullen.
De gemeenteraad zal de resultaten van de enquête op 16 april gebruiken in een gesprek met busvervoerder Arriva. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Persbericht van de gemeente Katwijk