Rapport van de informateur over te vormen Katwijks college.

Created with Sketch.

Rapport van de informateur over te vormen Katwijks college.

Informateur Niek Jan van Kesteren heeft woensdagmiddag 2 april zijn rapportage gepresenteerd waarin hij verslag doet van de gesprekken die hij heeft gehad met de negen politieke partijen in Katwijk. In het rapport staat beschreven welke mogelijkheden hij ziet om in Katwijk tot een coalitie te komen. De meest kansrijke coalitie ziet Van Kesteren in de vier partijen: CDA, ChristenUnie, SGP en GemeenteBelangen.
De vier politieke partijen hebben donderdagavond 3 april een eerste vergadering gepland. Daar zullen zij afspraken maken over het proces van de coalitievorming. Het streven is om 24 april een nieuw college te presenteren.

Via deze link kunt u het rapport van de informateur downloaden:
http://www.katwijk.nl/nc/nieuws/bericht/informateur-van-kesteren-presenteert-rapport
/

Persbericht gemeente, 2 april