Inzetten op het juiste

Created with Sketch.

Inzetten op het juiste

Nog een paar dagen te gaan voor de verkiezingen in de KRV Gemeente. De spanning binnen de partij en bij onze leden begint langzaam toe te nemen. Hebben we ons als nieuwe politieke partij goed laten zien? Weet iedereen dat we er zijn, maar belangrijker nog: “Weet de kiezer waar we voor staan?”

De leden en kandidaten kunnen na de verkiezingen eerst langs bij de eerste de beste voettherapeut. Als nieuwe partij heb je niet alle middelen die een gevestigde partij heeft. Zo hebben wij geen grote geldkas waar we duizenden euro’s uit kunnen trekken om kranten vol te gooien met onze standpunten. Leden en kandidaten hebben zelf geld in moeten leggen om duidelijk naar buiten te treden. Dit is ook 1 van onze sterkste krachten. Gemotiveerde mensen om een beter Katwijk te krijgen.

Als Hart Voor Katwijk willen we inzetten op de juiste projecten, onderdelen en vooral luisteren naar de mensen en ondernemers. Zo is reeds gebleken toen de strandpaviljoenhouders in de problemen kwamen met de pachtvoorstellen. Wij willen voor luisteren en makkelijk bereikbaar zijn. Onze telefoonnummers en email adressen zijn voor iedereen bekend om met vragen naar ons toe te komen.

Hart Voor Katwijk wil graag inzetten op de burgers en niet op prestige projecten en heeft geen belang bij projecten zoals bij andere partijen nog af te vragen is. Inzetten op een ondertunneling, inzetten op betere voorzieningen in Katwijk aan den Rijn, Valkenburg, Rijnsburg en de Hoornes. Behoud de bibliotheken in de wijken. Verplaats niet alles naar Katwijk aan Zee en zorg ervoor dat iedereen in zijn wijk binnen redelijke afstand kan zijn dagelijkse boodschappen kan doen.

Hart Voor Katwijk wil inzetten op de jongeren en toerisme, maar vooral de zorg. 2015 zal een belangrijk jaar worden voor iedereen. De zorg zal door de gemeente zelf moeten worden geregeld. Waar wij bang voor zijn is dat de thuishulp nog meer zal verslechteren en de verpleging nog minder voor de mensen kan doen. Dat kunnen we niet laten gebeuren. Inzetten op de juiste projecten is dan ook van groot belang!

Stem 19 maart met uw hart.