Verkiezingsprogramma Hart voor Katwijk online

Created with Sketch.

Verkiezingsprogramma Hart voor Katwijk online

Na lang overleg met de verkiezingscommissie is het verkiezingsprogramma op 18 januari een feit geworden. Vrijdag avond 24 januari is deze dan ook groots gepresenteerd voor alle leden in CineCafe DunBar in Katwijk aan zee. Alle leden op de lijst hebben het verkiezingsprogramma doorgenomen.

Na een een korte toelichting op de verkiezingen werd er vanuit de lijst enthousiast gereageerd op het verkiezingsprogramma. Er valt inderdaad weer eens wat te kiezen in Katwijk. Het verkiezingsprogramma is voor iedereen inzichtelijk gemaakt op www.hartvoorkatwijk.nl

Hieronder kunt u het verkiezingsprogramma van ruim 20 pagina’s downloaden en inzien.

Bent u nu ook erg enthousiast geworden na het lezen? word dan lid van onze partij, een partij voor elke katwijker, ongeacht cultuur, geaardheid of geloofsovertuiging.

mvg. Hart voor Katwijk

Download het verkiezingsprogramma

 

Foto: Aad Nieuwland

Foto: Aad Nieuwland