Bekendmaking verkiezingsprogramma

Created with Sketch.

Bekendmaking verkiezingsprogramma

KATWIJK – Hart Voor Katwijk heeft maanden lang aan het verkiezingsprogramma gewerkt. Daarbij is er nauw geluisterd naar de bewoners in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. Het verkiezingsprogramma is daarbij een feit.

Aanstaande zaterdag 18 januari 2014 zal om 11:00 uur het programma bekend worden gemaakt bij het programma RTV Magazine op RTV Katwijk radio. Lijsttrekker Anita van Ginkel zal op de radio een toelichting geven over het programma. Direct na de uitzending kan iedereen het programma opvragen via onze website www.hartvoorkatwijk.nl

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u door middel van het formulier op onze website uw vraag aan ons stellen. U kunt via onze website tevens direct lid worden van Hart Voor Katwijk.

Luister dus zaterdag 18 januari 2014 om 11:00 uur naar RTV Katwijk.