Einde recesperiode

Created with Sketch.

Einde recesperiode

De zomervakantie is voorbij en het vergaderen voor de gemeenteraad neemt langzaam weer een aanvang.
Ik ben nog niet helemaal bekomen van de besluitvorming over het bebouwen van het voormalig Vliegkamp Valkenburg (in de laatste vergadering voor de zomer ’s nachts om 1.30 u) maar de Raad staat alweer voor nieuwe keuzes.
De aanleg van de Rijnlandroute; de onroerend zaakbelasting omhoog of niet; een nieuw zwembad Aquamar, renoveren of opknappen; wat te doen met de bieb of het ‘Cultuurhuis’; in hoeverre moet Katwijk financieel meedoen met de ontwikkelingen op de Projectlocatie Valkenburg; en ga zo maar door.
Het lijken luxe problemen maar de bezuinigingen die van de Rijksoverheid op de gemeente afkomt maken het nog belangrijker de juiste keuzes te maken.

Donderdag maken we een start door in de openbaarheid de Second Opinion te bespreken die we als raadsleden hebben laten uitvoeren over de bereikbaarheid van Katwijk.